Vitsord

Vitsord och beskrivningar från studenter som läst våra kurser och utbildningar.

Jag trodde aldrig att jag skulle klara detta. Men tack för att ni fick mig att inse att jag kan mer än jag tror. Det här var jätteroligt. Tack för en suverän utbildning. 

Jag skulle kunna rekommendera den till vem som helst. 

Tusen, tusentack för allt Elisabet och Caroline. Ni är så himla kunniga på det ni gör. Tack för att ni delar med er av er kunskap.

Student 2023

Diplomerad Örtterapeut

Utbildningen har varit väldigt roligt och givande. En ny värld har öppnats upp för mig och samtidigt känns det så "hemma". Jag tycker att upplägget är väldigt bra, att månadsvis jobba med det olika blocken. 

Eran bok är fantastisk och jag älskar att ni har med magi och energi. Jag tycker att erat sätt att se holistiskt och att ni lär ut det passar mig väldigt bra. 

Jag är jätte glad att just eran utbildning kom till mig, det var verkligen menat. Jag känner mig rik efter jag gått denoch jag hoppas att jag på ett bra sätt kan dela med mig av denna rikedom till andra. Tack. 

Student 2023

Diplomerad Örtterapeut  

Utbildningen har varit rolig och bra och jag är så tacksam för detta lärorika år.

Jag kunde redan lite om örter och har hållit på några år men nu är det på en helt ny nivå, nu vill jag arbestämma allt och ser massor av nya möjligheter, bara ute på min tomt växer massor jag har nytta av, jag känner mig närmare moder jord och det känns nästan som om jag har en kommunikation med växterna och det är en självklarhet att låta ogräset som är nyttigt vara kvar och även låta andra växter visa mig var de vill växa, låter man dom va där de dykt upp av sig själv så trivs de, lite som med människan där man trivs växer man bäst.

Student 2023

Diplomerad Örtterapeut

Jag hade en liten grund innan eftersom jag har använt örter och eteriska oljor under en längre tid.

Utbildningen har varit väldigt rolig, givande och stimulerande på alla sätt och vis. Jag har längtat efter ett nytt block varenda månad och kastat mig med förtjusning över de. Gillar även att ni har tipsat om böcker.

Vill bara tacka för en fantastiskt underbar kurs. Ni är väldigt duktiga, engagerade, sprider glädje och delar frikostigt med er av all er kunskap. Kommer att sakna er och era mail.

Student 2023

Diplomerad Örtterapeut 

-Väldigt givande utbildning! Så intressant och spännande, man får så mycket ovärderlig kunskap. Ni är väldigt naturliga och trygga i ert sätt att undervisa vilket jag gillar, det gör att man lättare vill dela med sig och kan relatera. Upplägget var toppen, uppgifternas ordning och omfattning var bra fördelat under året. Det fick aldrig en att känna att det blev övermäktigt, vilket jag värderar högt då man kombinerar studerandet med jobb! -

Jag vill bara tacka er för denna utbildning som ni har skapat, den är fantastisk! Känns som att man sitter på en skattkammare av kunskap och det bästa är att nu vill man bara ha mer kunskap och dyka ännu djupare. Utbildningen är bra om man vill lära sig för sin egen del, hjälpa vänner och familj eller om det är yrkesmässigt.

Student 2022

Diplomerad Örtterapeut 

Ja, utbildningen har varit oerhört givande. Jag har alltid varit dragen till naturen och dess växter/örter och nu tog jag mig äntligen tid/mod att gå utbildning. Så spännande och intressant! Lärorikt och användbart.

Jag vill framföra mitt varmaste TACK till er för att ni skapat denna utbildning. Jag är supernöjd och den är bra upplagd. Ni som lärare är pedagogiska, glada, roliga och besitter bred och djup kunskap som ni förmedlar på ett fantastiskt sätt. Ni bjuder verkligen på er själva och jag har hela tiden känt att jag kunnat vara mig själv med er.  

Student 2022

Diplomerad Örtterapeut

Ja utbildningen har varit otroligt rolig och givande. Har lärt mig så mycket och fått ett fördjupat intresse för hur jag ska kunna använda örter.

Jag tycker att ni har gedigen och väldigt bred kunskap. Ni delar med er av era erfarenheter och kompletterar varandra. Jag känner att ert samarbete och det ni delar av era erfarenheter ger en djupare förståelse.

Student 2022

Diplomerad Örtterapeut 

Utbildningen har varit mycket givande. Väldigt omfattande med kroppens alla system och alla örter. Det enda tråkiga har varit att jag inte har kunnat delta i alla zoom möten men jättebra att de skickats till en i efterhand.

Ni är fantastiska!!! <3

Student 2021

Diplomerad Örtterapeut

Utbildningen har varit väldigt givande, tycker även att det är väldigt bra att man faktiskt själv kan reglera hur djup man vill gå in i denna utbildning. 

Man kan välja att precis bara göra uppgifterna och läsa texten ni skickar. Men man kan också välja att verkligen fördjupa sig i det. Vilket jag tycker är bra. 

Något som har varit till stor hjälp för mig är att man inte har behövt fysisk vara med på några möten eller liknande, de öppnar upp också för en helt annan målgrupp.

Student 2021

Diplomerad Örtterapeut

Det som jag haft mest glädje av är att fått se att alla inte är stöpta i samma form. Sen gäller det att komma ihåg det och att inte var fyrkantig. Ni har ju också varit väldigt flexibla och vidsynta när ni svarat på våra funderingar.

I er bok så har ni skrivit; Det är i intentionen som magin ligger, och det är förstås så det är. Jag föll det uttrycket för det är ju precis så det är. Det är ju dessutom motsatsen till stagnation, som man stöter på emellanåt.

Student 2021

Diplomerad Örtterapeut

Ja, det har varit en väldigt givande utbildning. Innehållet har varit djupare och omfattande än jag trodde när jag anmälde mig till utbildningen. Håller med vad en annan student sa vid sista zoom-mötet "Efteråt kommer vi förstå hur mycket vi fick i kursen". Tack för den här tiden och jag hoppas verkligen att vi får möjligheten att upprätthålla kontakten. Ser fram emot kommande kurser från er.

Vissa uppgifter har varit mer krävande än andra, som det ska vara.  

Student 2021

Diplomerad ÖrtterapeutIt was a very interesting and special experience. It is my first 100% online course. I liked the planning of the course: first we read about the subject (including basic anatomy and physiology information), then discussion during zoom classes, then homework. 

Teachers expertise is great. I feel thankful for sharing all that information - well-structured and presented. I love book tips from teachers.

Intensity and difficulty of the course is very moderate. No stress. It was interesting to work with home tasks, to go deeper into subject, to investigate. Although there was a pressure for me, to be able to present writing tasks in Swedish. But it went easier and easier every time, with help of dictionaries and wonderful svenska.se.

Thank you for this amazing year! Looking forward to future courses on more specific subjects.

Student 2021

Diplomerad Örtterapeut

Upplägget med att få läsa in kursmaterialet först sedan zoom-möte har varit bra. Ni har varit väldigt duktiga/ kunniga pedagoger som har varit personliga och roliga och mycket uppmuntrande. Önskar att man fått gått på ett möte/ föreläsning in real Life.

Det har varit roligt och lätt att studera pga nyfikenheten och intresset och jag har lärt mig väldigt mycket. 

Ni har jättefint och informationsrikt kursmaterial, örtkort och zoom- mötena är en höjdpunkt som jag alltid sett fram emot. Ni har också varit generösa med uppmuntran och bra feedback har ni lämnat på uppgifterna. 

Så nöjd! Kan varmt rekommendera era utbildningar och böcker till andra.

Student 2021

Diplomerad Örtterapeut